Na drugim zdjęciu kasza jaglana, przyprawiona do smaku kurkumą i przyprawą do gyrosa. 3 ząbki czosnku podsmażyłam na oleju rzepakowym, jak się zeszklił dodałam pół żółtej papryki pokrojonej w kostkę, jak papryka zmiękła - szpinak. Całość co jakiś czas podlewałam odrobiną wody, a na koniec dorzuciłam uduszoną wcześniej w piekarniku pierś z kurczaka... uwierz mi, że mniam :)
na drugim zdjęciu jest szpinak? jaglana <3
OdpowiedzUsuńNa drugim zdjęciu kasza jaglana, przyprawiona do smaku kurkumą i przyprawą do gyrosa. 3 ząbki czosnku podsmażyłam na oleju rzepakowym, jak się zeszklił dodałam pół żółtej papryki pokrojonej w kostkę, jak papryka zmiękła - szpinak. Całość co jakiś czas podlewałam odrobiną wody, a na koniec dorzuciłam uduszoną wcześniej w piekarniku pierś z kurczaka... uwierz mi, że mniam :)
Usuńwęgle to podstawa diety! :D
OdpowiedzUsuńOj tak!! :)
Usuń